Program, izleyicilerin ilgiyle takip ettiği, önemli konuların ele alındığı ve çözüm odaklı bir atmosferde geçti. Bu görüşme, toplumsal farkındalığı artırmak ve çözüm odaklı yaklaşımlara dikkat çekmek amacıyla önemli bir platform sağladı.
Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan, Batı Yakası TV de Hayatın İçinden Programında Esra Erol'a konuk oldu.
Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan, Batı Yakası TV de Hayatın İçinden Programında Esra Erol'a konuk oldu. Hakan Berktaş ve Uğur Arslan, programda Küresel Çözüm Platformunun nasıl doğduğunu, amaçlarını, hedeflerini ve platformu kurduktan sonra geçen süne içinde hangi projeleri hayata geçirdiklerini detaylı şekilde anlattı. Başkan Hakan Berktaş, Küresel Çözüm Platformunun sosyal, ticari, eğitim ve basın- medya konularında çalışmalar yaptığını dile getirdi. Uluslararası nitelikte bir kültür çalışması olan 7 Kıta 7 Kitap’la ilgili olarak Ankara’da Afrika misyonuyla görüşmeler sağladıklarını kaydeden Berktaş, “Bu çalışmamızı önümüzdeki günlerde hayata geçirebilmek için yeniden yola çıkacağız. 7 Kıta 7 Kitap kültür çalışmamız her ülkenin kütüphanesinde bulunacak ve tüm insanlığın istifade edeceği bir çalışma olacaktır” dedi. Bunun yanında İstanbul Rehabilitasyon Merkezleri Derneği ve Hayat Boyu Spor ve Öğrenme Federasyonuyla ortaklaşa yaptıkları, engelli kişilerin spor okullarından indirimli yararlanmaları protokol imzaladıklarını ifade eden Berktaş, “Ticari anlamda da Bursa İnegöl’de UMİSDER'in organize ettiği ve Gebze Darıca’daki sanayi ve organize bölgelerinde tanıtım ve yatırım ve ticaret yapmaları için Nijerya, Yemen, Kamerun, Etiyopya’dan davet edilen iş insanlarının ağırlanmalarını da sağladık. Dünya Yaşlanma Konseyi ile ortak çalışmalar yaptık ve Küresel Çözüm Platformu networkündeki STK’lar olarak onlara destek verdik” diye konuştu.
Küresel Çözüm Platformu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan da sağlık alanında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Ayrıca iş dünyasına katma değer sağlayacak bir yazılım çalışması yaptıklarını bu sayede Türk ürünleri için dünyanın her yerinden pazar bulunabileceği bir küresel ağı oluşturduklarını anlattı. Arslan, Küresel Ticaret Merkezinin daha aktif olarak çalışacağını ve önümüzdeki süreçte ülkemize katma değer sağlayacak nitelikte işlere imza atacaklarını vurguladı.
Küresel Çözüm Platformu Genel Başkanı Hakan Berktaş ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan, Batı Yakası TV de Hayatın İçinden Programında Esra Erol'a konuk oldu. Hakan Berktaş ve Uğur Arslan, programda Küresel Çözüm Platformunun nasıl doğduğunu, amaçlarını, hedeflerini ve platformu kurduktan sonra geçen süne içinde hangi projeleri hayata geçirdiklerini detaylı şekilde anlattı. Başkan Hakan Berktaş, Küresel Çözüm Platformunun sosyal, ticari, eğitim ve basın- medya konularında çalışmalar yaptığını dile getirdi. Uluslararası nitelikte bir kültür çalışması olan 7 Kıta 7 Kitap’la ilgili olarak Ankara’da Afrika misyonuyla görüşmeler sağladıklarını kaydeden Berktaş, “Bu çalışmamızı önümüzdeki günlerde hayata geçirebilmek için yeniden yola çıkacağız. 7 Kıta 7 Kitap kültür çalışmamız her ülkenin kütüphanesinde bulunacak ve tüm insanlığın istifade edeceği bir çalışma olacaktır” dedi. Bunun yanında İstanbul Rehabilitasyon Merkezleri Derneği ve Hayat Boyu Spor ve Öğrenme Federasyonuyla ortaklaşa yaptıkları, engelli kişilerin spor okullarından indirimli yararlanmaları protokol imzaladıklarını ifade eden Berktaş, “Ticari anlamda da Bursa İnegöl’de UMİSDER'in organize ettiği ve Gebze Darıca’daki sanayi ve organize bölgelerinde tanıtım ve yatırım ve ticaret yapmaları için Nijerya, Yemen, Kamerun, Etiyopya’dan davet edilen iş insanlarının ağırlanmalarını da sağladık. Dünya Yaşlanma Konseyi ile ortak çalışmalar yaptık ve Küresel Çözüm Platformu networkündeki STK’lar olarak onlara destek verdik” diye konuştu. Küresel Çözüm Platformu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Arslan da sağlık alanında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Ayrıca iş dünyasına katma değer sağlayacak bir yazılım çalışması yaptıklarını bu sayede Türk ürünleri için dünyanın her yerinden pazar bulunabileceği bir küresel ağı oluşturduklarını anlattı. Arslan, Küresel Ticaret Merkezinin daha aktif olarak çalışacağını ve önümüzdeki süreçte ülkemize katma değer sağlayacak nitelikte işlere imza atacaklarını vurguladı.